ГІДНИЙ РІВЕНЬ ЖИТТЯ ЯК КАТЕГОРІЯ СОЦІАЛЬНОЇ ДЕРЖАВИ - ТАЛДИКІН, Олександр (Науковий вісник Дніпровського державного університету внутрішніх справ, 2024)
У статті розглянуто гідний рівень життя як правову категорію соціальної держави. Надано порівняльний аналіз достатнього та необхідного рівня життя. Визначено критерії гідного рівня життя.