ВИКОРИСТАННЯ СПЕЦІАЛЬНИХ ЗНАНЬ ПІД ЧАС РОЗСЛІДУВАННЯ ЗЛОЧИНІВ, УЧИНЕНИХ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ - ПИРІГ, Ігор (Науковий вісник Дніпровського державного університету внутрішніх справ, 2024)
Розглянуто окремі питання використання спеціальних знань у формі залучення спеціаліста до проведення слідчих (розшукових) дій під час розслідування злочинів, учинених в умовах воєнного стану. Визначено спеціалістів, що беруть участь у розслідуванні визначеної категорії кримінальних проваджень, зазначено основні дії, що ними виконуються та зосереджено увагу на об’єктах, що вилучаються під час огляду місця події. Наведено перелік експертиз, що здебільшого призначаються під час розслідування кримінальних правопорушень, вчинених в умовах воєнного часу та визначено об’єкти та предмет їх дослідження.