CRIMINAL-LEGAL AND CRIMINOLOGY PRINCIPLES OF THE IMPLEMENTATION OF THE NATIONAL SECURITY POLICY - ЧУВАКОВ, Олег (Науковий вісник Дніпровського державного університету внутрішніх справ, 2024)
У статті проаналізовано проблему удосконалення системи кримінально-правових інструментів протидії злочинам проти основ національної безпеки України. Констатовано, що за сучасних геополітичних реалій наявна система такої протидії не відповідає викликам та загрозам сьогодення. Аргументовано, що багато нормативних приписів І розділу Особливої частини потребують свого переосмислення, доповнення чи зміни.