КОНСТИТУЦІЙНО-ПРАВОВА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ КОЛАБОРАНТІВ: ДО ПОСТАНОВКИ ПРОБЛЕМИ - СЕРДЮК, Ігор (Науковий вісник Дніпровського державного університету внутрішніх справ, 2024)
Актуалізовано проблему конституційно-правової відповідальності колаборантів, теоретичне осмислення якої є необхідною передумовою вдосконалення національного конституційного законодавства, а також практичної реалізації його норм суб’єктами правозастосування, наділеними юрисдикційними повноваженнями.