ҐЕНДЕРНА ДЕЗІНФОРМАЦІЯ РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ ЯК ЧАСТИНА ГІБРИДНОЇ ВІЙНИ ПРОТИ УКРАЇНИ ТА ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ - ДУНЕБАБІНА, Ольга; ЛУК’ЯНЧЕНКО, Євгенія (Науковий вісник Дніпровського державного університету внутрішніх справ, 2024)
Представлено новітні пропагандистські наративи росії, пов’язані з ґендерною тематикою, що використовуються країною-агресоркою у веденні інформаційної війни і є частиною широкої російської пропаганди проти України та країн західної ліберальної демократії – з метою їх розвінчання. Узагальнено дії українського Уряду, спрямовані на забезпечення конструктивних стратегічних комунікацій у сфері ґендерної політики.