ТЕОРЕТИЧНІ ТА ПРАКСЕОЛОГІЧНІ ПРОБЛЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИКОРИСТАННЯ ГРОМАДСЬКОСТІ ПІДРОЗДІЛАМИ КРИМІНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ПІД ЧАС ОПЕРАТИВНО-РОЗШУКОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КРИМІНАЛЬНОГО ПРОВАДЖЕННЯ - ХРИСТОВ, Олександр (Науковий вісник Дніпровського державного університету внутрішніх справ, 2024)
Досліджено теоретичні та праксеологічні проблеми організації використання громадськості підрозділами кримінальної поліції під час оперативно-розшукового забезпечення кримінального провадження. Організацію використання громадськості підрозділами кримінальної поліції під час оперативно-розшукової діяльності потрібно розглядати за такими рівнями: стратегічний, оперативний, тактичний. Виокремлено основні проблеми організації використання громадськості підрозділами кримінальної поліції під час оперативно-розшукового забезпечення досудового розслідування.