УПРАВЛІННЯ СИСТЕМОЮ МОНІТОРИНГУ У ФІНАНСОВИХ ПРОЄКТАХ ОРГАНІЗАЦІЙ - ГРИГОРЕНКО, Володимир; КАДИЛЬНИКОВА, Тетяна (Науковий вісник Дніпровського державного університету внутрішніх справ, 2024)
Розглянуто основи побудови систем моніторингу фінансових проєктів, які базуються на алгоритмі, що визначає проєктні дії, їх послідовність, склад виконавців, кошти і ресурси, необхідні для виконання цих дій. Використання систем моніторингу в управлінні фінансовими проєктами дозволяє мінімізувати ризики помилок, скоєних на ранніх стадіях розробки, а також полегшити взаємодію різних параметрів проєкту. Основні функції, які буде виконувати система моніторингу фінансових проєктів, полягають у такому: додавання, редагування, перегляд інформації виборчої бухгалтерської звітності, підсумків статей балансу; реєстрація користувачів, редагування інформації користувача; авторизація в системі за допомогою логіна і пароля; функція відновлення пароля; розрахунок показників фінансової стійкості проєкту; визначення фінансової стійкості проєкту на основі фінансових показників; додавання, редагування інформації в проєкті; перегляд, редагування інформації адміністратором про клієнтів, зареєстрованих у системі.