БАЛАНС ІНТЕРЕСІВ ПЕРСОНАЛУ МІСЦЬ НЕСВОБОДИ І ЗАСУДЖЕНИХ КРІЗЬ ПРИЗМУ ПРИНЦИПІВ ДИФЕРЕНЦІАЦІЇ ТА ІНДИВІДУАЛІЗАЦІЇ ВИКОНАННЯ ПОКАРАНЬ - БОГАТИРЬОВ, Іван; МИХАЙЛИК, Олександр (Науковий вісник Дніпровського державного університету внутрішніх справ, 2024)
У статті розглядається проблема балансу інтересів персоналу місць несвободи і засуджених крізь призму принципів диференціації та індивідуалізації виконання покарань. Розглянуто категорії «баланс», «диференціація» та «індивідуалізація». Сформульовано поняття балансу інтересів персоналу місць несвободи і засуджених крізь призму принципів диференціації та індивідуалізації виконання покарань. Доведено необхідність впровадження в пенітенціарне право нової термінології – «баланс інтересів».