ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ВОГНЕВОЇ ПІДГОТОВКИ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ В УМОВАХ ВІЙНИ: ПЕРЕВАГИ ТА НЕДОЛІКИ - ПОЛИВАНЮК, Василь; БОДИРЄВ, Дмитро (Науковий вісник Дніпровського державного університету внутрішніх справ, 2024)
Дослідження присвячене використанню технологій вогневої підготовки поліцейських в умовах війни. Проаналізовано переваги та недоліки використання сучасних технологій, таких як стрілецькі симулятори ведення вогню та віртуальні тренажери, у процесі підготовки поліцейських до ведення бойових дій. Особливу увагу приділено питанням ефективності таких технологій та їхнього можливого впливу на психологічний стан поліцейських. Також розглядається проблема використання сучасних технологій вогневої підготовки в контексті міжнародного співробітництва. Крім того, дослідження виявляє певні недоліки та обмеження використання технологій вогневої підготовки у процесі підготовки поліцейських до ведення бойових дій в умовах війни.