НЕКОТОРЫЕ ЭЛЕМЕНТЫ КРИМИНАЛИСТИЧЕСКОЙ ХАРАКТЕРИСТИКИ ВЗЯТОЧНИЧЕСТВА - КАСИМОВА, Мадіна; КАРИПОВА, Айнагуль (Науковий вісник Дніпровського державного університету внутрішніх справ, 2024)
Розглянуто криміналістичний аспект корупційного злочину на прикладі хабарницт4 способів учинення хабарництва. Зроблено висновок, що характер механізму в кожному конкретному випадку безпосередньо пов'язаний зі способом учинення злочинів і особистістю учасників, а їхня заінтересованість в приховуванні факту незаконних дій і високе посадове становище завжди є чинником відсутності слідової інформації.