ДЕЯКІ ПИТАННЯ ПРАВОВОГО СТАТУСУ УПОВНОВАЖЕНИХ ОРГАНІВ ІЗ ПИТАНЬ ФОРМУВАННЯ ДЕРЖАВНИХ РЕЄСТРІВ В УКРАЇНІ - ПРИШЕДЬКО, Максим (Науковий вісник Дніпровського державного університету внутрішніх справ, 2024)
У статті подано результати загальнотеоретичного дослідження особливостей правового статусу уповноважених органів державного управління, інших державних органів із питань формування державних реєстрів, безпосередніх суб’єктів формування та функціонування державних реєстрів, досліджено основні підходи до формування їх правового статусу та запропоновано напрями їх оптимізації.