НАУКОВІ ЗАХОДИ, ЩО ВІДБУЛИСЯ В ДДУВС УПРОДОВЖ І ПІВРІЧЧЯ 2026 РОКУ - Редакційна колегія журналу «Науковий вісник Дніпровського державного університету внутрішніх справ» (Науковий вісник Дніпровського державного університету внутрішніх справ, 2026)
НАУКОВІ ЗАХОДИ, ЩО ВІДБУЛИСЯ В ДДУВС УПРОДОВЖ І ПІВРІЧЧЯ 2026 РОКУ