ДИФЕРЕНЦІАЦІЯ ПІДХОДІВ ДО ВОГНЕВОЇ ПІДГОТОВКИ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ ОКРЕМИХ ПІДРОЗДІЛІВ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ - НАТОЧІЙ, Анатолій; РАБУШКО, Назарій (Науковий вісник Дніпровського державного університету внутрішніх справ, 2024)
Досліджено необхідність та доцільність розмежування принципів вогневої підготовки поліцейських Національної поліції України залежно від спеціалізації та особливостей покладених на них службових обов’язків з огляду на специфіку несення служби у зв’язку зі введенням правового режиму воєнного стану та повномасштабним вторгненням російської федерації на територію України. Окрему увагу приділено питанню доцільності створення окремих навчальних програм з вогневої підготовки у ЗВО зі специфічними умовами навчання, що здійснюють підготовку кадрів для підрозділів Національної поліції України.