ПІДСТАВИ ПОДАННЯ ТА ПОРЯДОК РОЗГЛЯДУ ЗАПИТУ НА ОТРИМАННЯ ІНФОРМАЦІЇ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ СУДУ - ТКАЧЕНКО, Ілона (Науковий вісник Дніпровського державного університету внутрішніх справ, 2024)
Досліджено особливості подання та розгляду запиту на отримання інформації про діяльність судів як форми громадського контролю за її діяльністю. Визначено поняття публічної інформації, порядок та особливості розгляду публічного запиту та надання інформації про діяльність суду, види інформації про діяльність суду, яка не підлягає оприлюдненню та захист інформації з обмеженим доступом.