ОЦІНЮВАННЯ ЗАПРОВАДЖЕННЯ БЕЗПЕЧНОГО ВИДУ ТУРИЗМУ – КАРАВАНІНГУ В УКРАЇНІ - МАРЦЕНЮК, Лариса; ВАКУЛЕНКО, Юлія; ДАС, Бісваджит (Науковий вісник Дніпровського державного університету внутрішніх справ, 2024)
Окреслено основні мотиваційні фактори, що спонукають людей подорожувати разом із родинами на туристичних автофургонах. Виокремлено переваги організації подібного сімейного відпочинку. Зауважено, що з погляду безпеки для здоров’я, що є важливою складовою національної безпеки будь-якої країни, доцільним є організація інноваційного виду туризму – караванінгу, який дозволяє уникнути зайвих контактів іншими людьми та убезпечити себе від різноманітних інфекцій. Проаналізовано поточну ситуацію та можливість у майбутньому організувати повноцінний відпочинок для сімей, що бажають подорожувати в туристичних «будинках на колесах» в Україні.