МЕТОДОЛОГІЯ ДОСЛІДЖЕННЯ ПРАВОВИХ АКТІВ: ПОНЯТТЯ ТА ЇЇ СТРУКТУРА - СЕРДЮК, Ігор (Науковий вісник Дніпровського державного університету внутрішніх справ, 2024)
На основі аналізу існуючих у сучасній правничій науці поглядів учених на зміст поняття методологія права (правничої науки) та її структуру, обґрунтовано авторську дефініцію категорії методологія дослідження правових актів, а також визначено її внутрішню будову.