ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ВІДЕОЗАПИСУ ПІД ЧАС ПРОВАДЖЕННЯ СЛІДЧИХ (РОЗШУКОВИХ) ДІЙ ЗА УЧАСТЮ ПІДОЗРЮВАНОГО - БРОВКО, Наталія; СІМАКОВА, Світлана (Науковий вісник Дніпровського державного університету внутрішніх справ, 2024)
У статті висвітлено питання щодо застосування відеозапису під час провадження слідчих (розшукових) дій за участю підозрюваного, а саме: огляду, обшуку, допиту, слідчого експерименту. З’ясовано випадки застосування обов’язкового фіксування слідчих (розшукових) дій за допомогою технічних засобів, які передбачені чинним Кримінально-процесуальним кодексом України, та окреслено можливість і доцільність застосування відеозапису слідчим, дізнавачем, прокурором під час провадження досудового розслідування.