ОРГАНИ ПРОКУРАТУРИ УКРАЇНИ ЯК СУБ’ЄКТ ЕКСТРАДИЦІЙНИХ ПРАВОВІДНОСИН У КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОВАДЖЕННІ - БАДАЛОВА, Тетяна (Науковий вісник Дніпровського державного університету внутрішніх справ, 2024)
Висвітлено одну з актуальних проблем сучасності, пов’язаних зі здійсненням процесуального керівництва під час проведення процедури екстрадиції правопорушників в Україні. Розглянуто історичні аспекти створення й розвитку органів прокуратури в Україні як самостійної та незалежної держави та етапи розвитку здійснення міжнародного співробітництва у сфері екстрадиції правопорушників. Досліджено нормативно-правове регулювання здійснення органами прокуратури своїх повноважень у сфері міжнародного співробітництва з видачі осіб (екстрадиції).