УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ ГРОМАДСЬКОСТІ ПІДРОЗДІЛАМИ КРИМІНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ПІД ЧАС ПРОТИДІЇ ЗЛОЧИННОСТІ - ХРИСТОВ, Олександр (Науковий вісник Дніпровського державного університету внутрішніх справ, 2024)
Досліджено різні значення умов використання громадськості підрозділами кримінальної поліції під час протидії злочинності. У результаті вивчення спеціальної літератури, зроблено висновок, що до цього часу вченими не бралось за основу таке значення умов використання громадськості підрозділами кримінальної поліції під час протидії злочинності, як «необхідних обставин, які уможливлюють здійснення, створення, утворення чого-небудь або сприяють чомусь», зокрема ефективному здійсненню такої діяльності.