АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ТАКТИКО-СПЕЦІАЛЬНОЇ ПІДГОТОВКИ - ЦАРЬОВ, Олександр (Науковий вісник Дніпровського державного університету внутрішніх справ, 2024)
У статті розкрито особливості проблемних питань, що існують на сучасному етапі в організації тактико-спеціальної підготовки в підрозділах Національної поліції України. Розкрито сутність залучення офіцерів спеціальних підрозділів до вивчення специфіки навчальної дисципліни «Тактико-спеціальна підготовка». Доведено роль сучасного навчально-імітаційного обладнання. Запропоновано новий підхід щодо комплексного вивчення майбутніми поліцейськими тактико-спеціальної підготовки, вогневої підготовки та тактичної медицини.