ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В СИСТЕМІ ВОГНЕВОЇ ПІДГОТОВКИ: СУЧАСНІ АСПЕКТИ ТА МОЖЛИВОСТІ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ - ВОЛКОВ, Юрій (Науковий вісник Дніпровського державного університету внутрішніх справ, 2024)
Стаття присвячена вивченню інноваційних технологій, які використовуються в системі вогневої підготовки поліцейських. Розглянуто сучасні аспекти та можливості, які ці технології пропонують поліцейським у поліпшенні їх навичок, безпеки та ефективності в роботі. Детально розглянуто такі аспекти, як використання інтерактивних мультимедійних тирів та віртуальної реальності, інтерактивних тренажерів та комп’ютерних програм, систем штучного інтелекту, біометричних систем, а також систем віддаленого навчання та онлайн-курсів. Акцентовано на важливості розробки спеціалізованих пристроїв та екіпірування для поліцейських. Ця стаття має на меті ознайомити читачів з новітніми розробками та технологіями, що допомагають поліцейським у підвищенні їх професійної підготовки та ефективності під час виконання службових обов’язків.