НАПРЯМИ ЛОГІСТИЧНИХ ТРЕНДІВ У ТРАНСПОРТНОМУ СЕКТОРІ З УРАХУВАННЯМ ВОЄННОГО СТАНУ ТА РОЗУМНОЇ МОБІЛЬНОСТІ - МАРЦЕНЮК, Лариса; КОВАЛЕНКО-МАРЧЕНКОВА, Євгенія; ГНЕННИЙ, Микола; ЖИЛКІН, Анатолій (Науковий вісник Дніпровського державного університету внутрішніх справ, 2024)
У статті окреслено напрями розвитку логістики в туризмі та надано дієві рекомендації для запровадження різних видів логістичних операцій у туристичній галузі в Україні. Сформовано логістичні тренди у логістиці на найближчу перспективу. Особливу увагу приділено транспортній складовій у туристичній діяльності. Зроблено акцент на необхідності дотримання безпекових умов, особливо в період воєнного стану.