ВІТАЄМО ВЧЕНИХ-ЮРИСТІВ УКРАЇНИ З ЮВІЛЕЯМИ! - Редакційна колегія журналу «Науковий вісник Дніпровського державного університету внутрішніх справ» (Науковий вісник Дніпровського державного університету внутрішніх справ, 2026)
ВІТАЄМО ВЧЕНИХ-ЮРИСТІВ УКРАЇНИ З ЮВІЛЕЯМИ!