ОКРЕМІ АСПЕКТИ ПОЗБАВЛЕННЯ БАТЬКІВСЬКИХ ПРАВ ЯК СІМЕЙНО-ПРАВОВОГО ЗАСОБУ ЗАХИСТУ ІНТЕРЕСІВ ДИТИНИ - КУЧЕРЕНКО, Олексій (Науковий вісник Дніпровського державного університету внутрішніх справ, 2024)
У науковій статті досліджено окремі аспекти позбавлення батьківських прав як сімейно-правового засобу захисту дітей. Проаналізовано підстави та наслідки позбавлення батьківських прав. Приділено увагу особливостям відібрання дитини у батьків без позбавлення їх батьківських прав.