ХАРАКТЕРИСТИКА КРЕДИТНОЇ ЛІНІЇ БАНКУ ЯК РІЗНОВИДУ ФІНАНСОВОЇ ПОСЛУГИ - КРУГЛОВА, Ольга; ПОПКО, Станіслав (Науковий вісник Дніпровського державного університету внутрішніх справ, 2024)
Проаналізовано розвиток ринку фінансових послуг в умовах світової фінансової кризи. Також проаналізовані тенденції розвитку та сприятливі умови для формування попиту на кредитні послуги як на національному, так і на міжнародному рівнях. Виділені сприятливі обставини, що формують попит на такий вид послуг, як кредитна лінія. Основна увага приділена вивченню ключових, істотних умов відповідного договору з огляду на можливі ризики його виконання та дотримання прав контрагентів. Акцентовано на важливості об’єктивного підходу під час визначення строків та лімітів кредитної лінії.