ОКРЕМІ ПИТАННЯ ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ДЕРЖАВНОГО НАУКОВО-ДОСЛІДНОГО ЕКСПЕРТНО-КРИМІНАЛІСТИЧНОГО ЦЕНТРУ МВС УКРАЇНИ ЯК СУБ’ЄКТА ПРОТИДІЇ ЗЛОЧИННОСТІ - КОРОТАЄВ, Володимир (Науковий вісник Дніпровського державного університету внутрішніх справ, 2024)
Здійснено аналіз чинного законодавства України щодо регулювання судово-експертної діяльності Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України як суб’єкта протидії злочинності. Зроблено узагальнений історичний екскурс щодо створення Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України та Експертної служби МВС України. На підставі окремих досліджень, присвячених класифікації нормативно-правових актів, що регулюють діяльність Експертної служби МВС України, узагальнено та класифіковано функції експертної служби та визначено предметну сферу нормативно-правового регулювання.