ТИПОВІ СЛІДЧІ СИТУАЦІЇ ТА ПЛАНУВАННЯ РОЗСЛІДУВАННЯ РОЗКРАДАНЬ, ЩО ВЧИНЯЮТЬСЯ СЛУЖБОВИМИ ОСОБАМИ НА ПІДПРИЄМСТВАХ МЕТАЛУРГІЙНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ - НЕКЛЕСА, Олександр; ЮР’ЄВ, Денис (Науковий вісник Дніпровського державного університету внутрішніх справ, 2024)
Розкрито проблематику типових слідчих ситуацій та планування розслідування розкрадань, що вчиняються службовими особами на підприємствах металургійної промисловості. Наголошено, що в останні роки питання боротьби зі злочинністю у великих промислових секторах, зокрема у металургійній промисловості, набуває особливої актуальності. Зроблено висновок про те, що вироблення ефективних стратегій розслідування розкрадань на металургійних підприємствах, вчинених службовими особами, є критично важливим для забезпечення законності та прозорості в одній із ключових галузей економіки.