СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНІ ТА ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНІ АСПЕКТИ ВОЄННОГО ПРОТИСТОЯННЯ АЗЕРБАЙДЖАНУ І ВІРМЕНІЇ У «ДРУГІЙ КАРАБАСЬКІЙ ВІЙНІ - ПОПЛАВСЬКИЙ, Олег; САРИЧЕВ, Володимир; ЛЕВІН, Олег (Науковий вісник Дніпровського державного університету внутрішніх справ, 2024)
Досліджено особливості інформаційного протистояння між Азербайджаном та Вірменією у ході «другої карабаської війни», визначено взаємозв`язок між соціально-економічним потенціалом країн і можливостями застосування інформаційно-комунікаційних технологій як стратегічного ресурсу кожної зі сторін воєнного конфлікту. Для порівняння також використано дані про Україну, Білорусь та РФ як країн регіону Східної Європи, що перебувають в аналогічному стані воєнно-політичної і соціально-економічної нестабільності.