НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ З УРАХУВАННЯМ УПОДОБАНЬ МІЛЕНІАЛІВ - МАРЦЕНЮК, Лариса; ГРУЗДЄВ, Олексій; КАНДЕЛ, Біджай (Науковий вісник Дніпровського державного університету внутрішніх справ, 2024)
У статті проаналізовано мотиви обрання туристичних продуктів однією з найпотужніших груп споживачів – міленіалів. На основі характеристик та поведінки європейських міленіалів у подорожах виокремлено мікротенденції, що впливають на туристичні напрямки. Охарактеризовано вплив інформаційних технологій на сучасних туристів.